TAROT cursussen

Tarotcursus voor Beginners

Deze kan ik zowel ’s avonds als overdag geven. Als ik genoeg aanmeldingen binnen heb, namelijk 3, kunnen we beginnen met een nieuwe groep. Dus als je interesse hebt, laat het me vooral weten! 

Heel geschikt als je weinig tot niets af weet van Tarot. En ook als je al kaarten en een boek hebt, maar in de vingers wilt krijgen hoe je ze toepast op je eigen situatie.

Tijdens de cursus leer je verschillende geheimen van de Grote en Kleine Arcana kennen: de vier Elementen en hun onderliggende betekenissen, basiskennis numerologie, en de reis van de ziel zoals die in de Grote Arcana weergegeven wordt. tarot13Maar daarnaast vind ik het heel belangrijk dat je leert intuïtief te werken met de kaarten. De afbeeldingen spreken namelijk rechtstreeks tot ons onderbewuste. En daar willen we contact mee maken. Dan pas krijgen de geheimen van de kaarten betekenis in jouw eigen leven.

Tenslotte gaat het niet alleen om theoretische kennis: je wilt ook echt iets praktisch hebben aan het kaartleggen. Tijdens iedere les oefenen we met kleine leggingen, zodat je aan het einde van de cursus een goede basis hebt om voor jezelf kaart te leggen.

Tarot_Intuitie

Tarotcursus voor Gevorderden

Voor wie de Beginnerscursus Tarot bij mij volgde, of op een andere manier basiskennis van de Tarot heeft verkregen. Ook hier geldt: hoe meer aanmeldingen, hoe sneller we kunnen starten, dus maak vooral je interesse kenbaar!

tarot9Tijdens deze lessen ligt de nadruk op de praktijk van het kaartleggen. De theorie achter de kaarten weeft er door heen en komt aan bod als we met elkaar oefenen.

We gaan aan de slag met diverse legpatronen. Daardoor leer je dat verschillende soorten patronen op verschillende soorten vragen antwoord kunnen geven. De interpretatie van een kaart op een bepaalde positie van het legpatroon wordt gecombineerd met je vraag.  Een belangrijk legpatroon is het Keltisch Kruis, waar we zeker mee zullen oefenen. En als er voldoende tijd is, leer ik je om zelf legpatronen te ontwerpen.

Ook deze kan zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden, afhankelijk van de aanmeldingen.

Tarot_Intuitie

WORKSHOP & priveles

Wil je liever een snelle introductie training? Of met mij één op één aan de slag? Dat is allemaal mogelijk. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Tarot_Intuitie

EERST EEN CONSULT?

Voor je besluit een cursus te volgen, wil je misschien zelf een professioneel Tarot consult ondergaan. Gun jezelf  een 1,5 uur durende, persoonlijke reading met diepgang.  Dan ondervind je hoe tarot werkt,  en wat je kunt verwachten als je een cursus bij mij gaat volgen!

Tarot_afsluitrand

Facebook Comments