Tarotkaarten online leren leggen!

De Tarot is een fantastisch zelf-hulpmiddel en ik deel graag mijn kennis en enthousiasme erover met jullie! Na een bezinningsperiode ben ik nu volop bezig met het ontwikkelen van een online en offline programma om dat doel te bereiken: meer mensen met Tarot in contact te brengen en te laten ervaren hoe deze je kan ondersteunen op je levenspad.

Tarot helpt je los te komen van je automatische piloot en je (opnieuw) te verbinden met je diepere intenties in het leven. Als je tijd neemt om de kaarten te leggen, neem je tijd om (weer) te worden wie je werkelijk bent en situaties met liefdevolle kracht tegemoet te treden.

Het is immers belangrijk te worden en zijn wie je werkelijk bent in alle situaties. En uit te spreken en te handelen naar wat je voelt en wilt. Maar juist bij mensen die veel te geven hebben, heel gevoelig zijn of juist heel druk, sneeuwt dat weleens onder. En mogelijk heb je soms het gevoel dat er van je zorgzaamheid misbruik wordt gemaakt of je sluit je ongemerkt af van de mensen om je heen, en raakt dan ook afgesloten van jezelf.


Tarot_online

Online Tarot leren

Mijn online cursus richt zich erop je te leren Tarot te gebruiken als middel om af en toe ‘in te checken’ bij jezelf en je hele, complexe en complete ik te ontdekken, met alle (verwaarloosde) delen contact te maken en dat contact te leren onderhouden door het leggen van de kaarten. Er zijn legpatronen om verbinding te maken met je onderbewuste, je intuïtie; om je ware intenties helder te krijgen; licht te laten schijnen op je levenspad, en om antwoord te krijgen op je eigen specifieke vraag of kwestie.

In je eentje, zonder hulp, valt dat allemaal niet mee! Ik gun iedereen een Tarotspel en de kennis om die op ieder door jou gewenst moment te kunnen raadplegen. Tenslotte zijn ze al 600 jaar in gebruik en dat is niet voor niets!

Ik hou je op de hoogte! Hartelijke Tarotgroet,

Marion

Facebook Comments

Hoe denk jij hierover? Laat het me weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.