TAROT consult

 Tarot consult

BOEK EEN CONSULT…

Als je een concrete vraag hebt. Deze kun je open met mij delen. Dan doen we een daarop toegesneden legging in een legpatroon dat daarop aansluit.

Maar je kan ook een algemene legging doen, zonder specifieke vraag, en erachter komen in welke fase je leven zich op dit moment bevindt.

Voordat je een cursus bij mij gaat volgen, is het ook een goed idee om eerst eens te komen voor een persoonlijk consult. Dan krijg je een goede indruk van mij, mijn manier van werken en de schoonheid van de Tarot!

Mail mij op: tarotflevoland@gmail.com

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN CONSULT?

De kaarten laat ik door jou schudden om je energie erin te brengen. Daarna trek je zelf de benodigde kaarten, op mijn aanwijzingen, met je linkerhand (die de kant van je intuïtie belichaamt). Daarna leggen we ze in het patroon en ‘vertaal’ ik jouw unieke kaartencombinatie. Soms ontstaat tijdens het consult al een ‘Ooo ja’ moment, en soms komt dat pas later in de week, nadat het een tijdje heeft kunnen gisten in je onderbewuste. Vaak blijft je vooral één uitspraak heel erg bij, of misschien twee, en de rest onthou je niet bewust. Maar niets van wat gezegd zal zijn, gaat verloren want alles is gehoord. Door je onderbewuste, die deze zaadjes rustig laat ontkiemen tot het volgens je ziel tijd is om ze te laten bloeien. Heb vertrouwen.

Veelgestelde vragen
Vragen die vaak aan bod komen bij een tarotconsult:
Tarot_Borromeo_15th– hoe pak ik deze kwestie op mijn werk aan;
– hoe maak ik de juiste keuze; wat is goed voor mij om te doen in deze situatie;
– hoe staat het met mijn relatie;
– hoe gaat deze zaak aflopen;
– waar moet ik op letten bij de keuze voor een ander beroep;
– hoe kan ik gelukkiger worden;
– enz.

 

NIET VOORSPELLEN, MAAR KIEZEN

Een tarot consult bij mij geeft geen definitieve uitspraken over jouw toekomst. Ik geloof er namelijk niet in dat ‘de’ toekomst in steen geschreven staat. Eerder zie ik het zo dat je op sommige momenten in je leven op een splitsing komt. En je voelt dat je moet gaan kiezen hoe je je pad verder wilt vervolgen.

ONDERBEWUSTE & BEWUSTWORDING

Om je te helpen bij het maken van die keuze, is het fijn de kaarten te raadplegen. Als steuntje in de rug en om helderheid te krijgen. Bijvoorbeeld over wat de mogelijke gevolgen zijn van een bepaalde keuze, of wat je dwars zit bij het maken ervan, en hoe jij invloed uit kunt oefenen door iets te doen of juist te laten.

Alle kennis die je nodig hebt in je leven, zit al in je. Je kunt er alleen nog niet bij omdat een deel ervan zich nog in je onderbewustzijn bevindt. De kaarten werken als een projectie: we projecteren jouw situatie op universele archetypen. Daardoor vertellen ze jouw persoonlijke verhaal op een andere manier, in symbolentaal. Als je daarvoor open staat, zal dat resoneren met een dieper gelegen laag die zo meer aan de oppervlakte komt. De drempel over, waar je je bewust kunt worden van die gevoelens. Het zal je helpen er met een nieuw perspectief naar te kijken.

Facebook Comments