Over mij

Ruim twintig jaar leef ik al met een passie voor Tarot. De afbeeldingen met hun mysterieuze symbolen oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Nu weet ik dat ze direct tot mijn onderbewustzijn spreken. Het is een gelukkige gave om HSP-er en herldervoelend te zijn als ik me met Tarot bezig hou.Professioneel_Tarotist_Marion_Kooistra

Om hun taal te leren, volgde ik enkele jaren geleden de 2-jarige Tarot opleiding aan het Jungiaans Instituut te Nijmegen. Aansluitend ben ik daar verder gegaan met de opleiding tot Jungiaans therapeut. Dat geeft mij de mogelijkheid de tarotkaarten ook te benaderen vanuit psychologisch perspectief.

Als je een consult bij mij doet of een cursus volgt, profiteer je van deze extra diepgang. De Tarot krijgt daarmee drie dimensies: de concreet aardse voor advies over wat te doen, de psychologische voor zelfkennis, en de spirituele voor ontwikkeling van je ware Zelf. Spiritualiteit is in mijn leven een grote factor. Op mijn 33e, dankzij meditatie en zelfonderzoek, opende de deur naar mijn ziel en Dat (ik hou niet van het woord god en evenmin van dogmatische godsdiensten). En sindsdien leef ik met grote dankbaarheid in de wetenschap wat mijn ware aard is, en die van al dat is. Ook die kennis deel ik als daar behoefte aan is.

Als professioneel Tarotist ben ik lid van de Tarot Beroeps Vereniging. Door het geven van consulten, cursussen en workshops wil ik mensen de weg wijzen naar een bezield leven. De tarotkaarten zijn een toegangspoort naar je eigen onderbewuste. Iedere kaart verbeeldt een universeel ‘archetype’ ofwel kernkwaliteit, die in onze tijd nog net zo levend en waar is als 600 jaar geleden, toen ze bedacht werd!

10 Rad van fortuin

Druidentarot – Grote Arcana kaart 10 – Rad van Fortuin / het WielFacebook Comments