Contact

Voor al je vragen over Tarot, een consult of cursus:


Tarotcursussen geef ik in een fijne ruimte in Lelystad, op industrieterrein Noordersluis. Dit is het ‘hoofdkwartier’ van mijn Tarot Centrum Flevoland. Ook een tarotconsult vind op deze locatie plaats. Je bent van harte welkom!

 

 

Facebook Comments

8 gedachtes over “Contact

 1. Robertha zegt:

  graag wat meer informatie qua tarieven lestijden data adres woonplaats etc.etc.
  bij een hoog tarief betalen in termijnen ook mogelijk?

  Met vriendelijke groet,

  Robertha Samidjono
  Houkeslootstraat 9
  8605BN Sneek
  Tel.0515338790 of mobiel 0625363643

 2. Robertha zegt:

  Goedendag,

  Graag wil ik een cursus tarotkaarten leggen. Wat zijn de kosten, ook data vermelden, tarieven, hoeveel sessies.
  Stuur mij een mail vermeldt ook je adres woonplaats naar:
  tantero@hotmail.com

  met vriendelijke groet,

  Robertha Samidjono
  Houkeslootstraat 9
  8605BN Sneek
  Tel.0515338790 of mobiel 0625363643

 3. Irma Puschnigg zegt:

  Hoi Marion, we delen dezelfde passie, zie ik. Ik heb mezelf maar als follower aangemeld. Dan blijf ik van jouw blog op de hoogte. Ik schrijf de laatste tijd niet meer zoveel op mijn website, maar des te meer op mijn facebook pagina. Irma Puschnigg met daaraan hangend tarot, numerologie, engelen.

  Warme groet,
  Irma Puschnigg

  • admin zegt:

   Bedankt voor je reactie, Irma! Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan mijn blog over Tarot en ik ga gelijk even op je Facebook pagina kijken. Hartelijke groet, Marion Kooistra

   • Irma Puschnigg zegt:

    Hoi Marion,
    Op je vraag of de jaarlegging een beetje is uitgekomen kan ik zeggen dat er wel een bepaalde trend in zat. Een jaar van twijfelen, afwachten, veel invloeden van buitenaf geweest waarop ik geen invloed had en dus maar de rit moest uitzitten. Toch is nu, in december, mijn gevoel positief. Ik ga mijn doelen bereiken, ben daarnaast ontzettend spiritueel gegroeid en ben met mijn neus op de feiten gedrukt dat ik aan mijn geduld mag werken. Een mooie bewustwording dus. Fijne dag!

    • admin zegt:

     🙂 Mooi Irma! Ja, uiteindelijk gaat t om de bewustwording, en terugkijken op je eigen reis af en toe zet (vind ik) dingen in perspectief. Ik doe het ook graag aan het einde van ieder jaar, dan heb ik een goed startpunt voor ’t nieuwe jaar. Fijne Feestdagen dus!

Hoe denk jij hierover? Laat het me weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.